Optika Ferry

Optika Ferry je že dobrih 35 let ena vodilnih družinskih trgovin z optičnimi pripomočki na primorskem. Leta 1973, je znani slovenski glasbenik Horvat Ferry začel poklic optika, v Kopru na Čevljarski ulici, nato je odprl lastno obrt v Piranu, na trgu 1.Maja .Po več letih zelo uspešnega dela, sta se za poklic optik izšolali tudi obe hčerki Tina in Anika, zato so leta 1994 odprli še eno trgovino v Kopru, na Pristaniški 3, leta 1999 pa še optiko v centru Portoroža, pod hotelom Riviera.
Danes vam tako v trgovini v centru Portoroža ponujamo bogat izbor modnih in klasičnih okvirjev za korekcijska in sončna očala, znanih svetovnih znamk.
Do vsake stranke pristopamo individualno, si z veseljem vzamemo čas zanjo ter ji strokovno svetujemo o izbiri korekcijskih očal in sončnih očal, glede na potrebo stranke oz. poklic in uporabo očal. Naše vodilo je, da pri nas niste le številka, ampak pomembna stranka, ki se k nam zadovoljna znova vrača, zato vam zagotavljamo strokovnost, najboljšo ceno, hitro in kvalitetno izdelavo očal ter hiter servis. V naši optiki skrbimo za redno strokovno izobraževanje ter pestro ponudbo najnovejših korekcijskih in sončnih očal, zato imamo zveste stranke iz celotne Slovenije in tujine, med njimi pa je tudi veliko znanih slovencev.