Domov
okvirji za očala
korekcijska očala
Sončna očala
kontaktne leče
otroška sončna očala
o nas
kontakt

 


 
 

Optika Ferry je že dobrih 35 let ena vodilnih družinskih trgovin z optičnimi pripomočki na primorskem. Leta 1973, je znani slovenski glasbenik Horvat Ferry začel poklic optika, v Kopru na Čevljarsi ulici, nato je odprl lastno obrt v Piranu, na trgu 1.Maja .Po več letih zelo uspešnega dela, sta se za poklic optik izšolali tudi obe hčerki Tina in Anika, zato so leta 1994 odprli še eno trgovino v Kopru, na Pristaniški 3, leta 1999 pa še optiko v centru Portoroža, pod hotelom Riviera.


Danes vam tako v trgovini v centru Portoroža ponujamo bogat izbor modnih in klasičnih okvirjev za korekcijska in sončna očala, znanih svetovnih znamk, do vsake stranke pristopamo individualno, za vas si z veseljem vzamemo čas in vam strokovno svetujemo o izbiri korekcijskih očal in sončnih očal glede na vašo potrebo oz. poklic in uporabo očal.

Naše vodilo je, da pri nas niste kot številka, ampak kot pomembna stranka, ki se k nam zadovoljna vrača veliko let, zato vam zagotavljamo strokovnost, najboljšo ceno, hitro in zelo kvalitetno izdelavo očal, ter hiter servis.

Naše stranke prihajajo iz cele Slovenije, med njimi je tudi veliko znanih slovencev, ki se zadovoljni vračajo, saj skrbimo tudi za to, da se sproti strokovno izobražujemo in da v naši optiki najdejo vedno najnovejša korekcijska in sončna očala.

 

 

©2009 Copyright by Optika Ferry